Horlogeband LED Watch ONE

De Horlogeband Led Watch ONE van 2Toolate is een horloge die kleur geeft aan je pols. Met slechts een aanraking met uw vinger is de tijd op de wijzerplaat in te schakelen. Het horloge heeft een verstelbare riem die de draagbaarheid van elke pols mogelijk maakt.

De functies die kunnen worden weergegeven op dit prachtige horloge zijn tijd, datum en seconden. Allemaal zichtbaar door een rood Led licht, wat een prachtig effect om je pols geeft. Deze unisex horlogeband met uniek ontwerp is van 100% hypoallergeen siliconen. Het heeft een fijne reliëf textuur die een merkbare “fluwelen aanraking” creëert fijn draagvermogen. Wat is je favoriete kleur?

Horlogeband in diverse kleuren

Deze mooie horlogeband van 2Toolate ligt voor zowel dames, heren en kinderen op de plank. Een Led horloge die de tijd, datum en seconden weer geeft en te leveren is in 13 kleuren. Het horloge is waterproof tot 10 ATM. Lekker zwemmen, douchen en duiken is geen probleem. We verkopen buiten de Horlogeband Led Watch ONE ook het Led horloge Original, Led horloge Glitter en de Led horloge Big Brother. Alle types zijn geschikt voor dameshorloge, herenhorloge en kinderhorloge en dragen zeer comfortabel. De flexibele horlogeband is voorzien van een gesp is ijzersterk en uniek.

Bij je bestelling krijg je een waterdicht horloge tot 10ATM met 2 jaar garantie. De horlogeband is van de beste kwaliteit met een uurwerk wat altijd op tijd loopt en waterdicht is. Dit Led horloge is te bestellen in vele mooie kleuren. We verkopen in onze webshop de mooiste producten waar we u graag mee verblijden.

Retour sturen van de Horlogeband

Bent u niet tevreden, heeft u 30 dagen de tijd om u aankoop te retourneren. U hoeft de retour kosten niet zelf te betalen. Bent u tevreden met u aankoop heeft u recht op 2 jaar garantie op het digitale uurwerk en de horlogeband. Wilt u het horloge na aankoop retour sturen mag het niet gebruikt zijn en het label niet verbroken. Het shoppen van een Trendy horloge voor dames, heren en kinderen bij 2Toolate is een feestje.

Alles op een rij 

  • Diverse kleuren.
  • Led verlichting.
  • Uur, minuten, seconde en datum.
  • Silicone Horlogeband “Led Watch ONE”.
  • Uurwerk is waterdicht tot 10 ATM.
  • 2 jaar garantie.
  • Gratis verzending.
  • Horlogeband met verstelbare riem.
  • Klokje is van een Japanse producent.
  • Horlogeband materiaal is van zacht siliconen.

Klanten service

Zijn er vragen of problemen met je bestelling, neem altijd even contact op met de klantenservice van 2toolate. Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen dat het probleem weer snel opgelost is. Horloge dames en heren koop je met de beste service en prijs in onze webshop. Veel plezier met u aankoop bij 2Toolate.

Uitverkocht

LED Horloge ONE

LED WATCH ONE New Emerald

18.98
Uitverkocht

LED Horloge ONE

LED WATCH ONE Ottanio

18.98
Uitverkocht
18.98
Uitverkocht

LED Horloge ONE

LED WATCH ONE Blue Jeans

18.98