MASH UP Lord slim Siliconen Horloge

Wist je dat dit silicone horloge van het merk TOO LATE Handig, mooi en sportief zijn? De Mash Up Lord Slim modellen zijn aan het mooie 2Toolate assortiment toegevoegd. De nieuwe modellen zijn de Mash up Lord Small (klein), Mash up Lord Medium (midden) en de Mash up Lord Large (groot). Deze trendy silicone horloges zijn er 3 verschillende maten en in een elk kleur type verkrijgbaar. Hou je van verschillende kleuren shop snel meerdere kleuren op 2Toolate? Je hebt een eenvoudige keuze uit 16 verschillende kleuren van fel oranje tot een prachtige licht blauwe kleur. Op de 2Toolate site kunt u alle modellen bekijken en bestellen voor een optimale prijs kwaliteit verhouding. Het silicone dames horloge, kinderhorloge of silicone heren horloge zijn van uitzonderlijke kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling. Zo ga je lekker met je vriendinnen opstap en laat je zien hoe trendy dit horloge is.

Wil je een 2Toolate Horloge kopen?

Wist u dat het Silicone materiaal is gemaakt van de beste kwaliteit en word geproduceerd door TOO LATE Italië. De kleuren zijn helder en fris en van verkleuren is geen sprake! Het horlogehuis en horlogebandjes worden van dit sterke silicone gemaakt. Een 2Toolate horloge koop je om er vele jaren van te genieten en voor het gemak en uitstraling van dit prachtige silicone horloge. Het uurwerk is geproduceerd door de bekende horloge producent uit Japans (Miyota by Citizen). Het digitale horlogeklokje loopt altijd op tijd en is voorzien van een batterij dit eenvoudig te vervangen is.

Veel gebruikt sporthorloge

Ben je een echte sportliefhebber, is dit een echte topper die je zeker moet hebben. Door de sportieve uitstraling en het lichte gewicht van 30 gram draagt hij superfijn. De mensen die veel sporten gebruiken het horloge voor hardloophorloge en zwemhorloge. Het horloge is ideaal bestand tegen vocht, zweet, regen, douches en het zwembad water (waterproof). Het deksel van het heren horloge en dames horloge is afgesloten met een rubberenring zo blijft het waterdicht. Met een garantie van 2 jaar en gratis verzending koopt u een trendy horloge van de beste kwaliteit waar u nog vele jaren plezier aan mag beleven. Verwen jezelf met een Silicone horloge van 2Toolate!

Vervangen van de batterij

Alle silicone horloges van de Mash up modellen hebben een batterij die makkelijk te vervangen is. Zo kun je eenvoudig het klokje uit het silicone bandje halen en de 4 schroefjes op de achterzijde losdraaien. Haal het kapje eraf en vervang de oude batterij voor een nieuw exemplaar. Plaats het afdekplaatje terug en draai de 4 schroefjes weer voorzichtig vast. Wil je de batterijen kopen? Geen probleem ze zijn overal te koop zowel in de winkel en online. Een ander voordeel van de 2Toolate horloges zijn dat ze eenvoudig te reinigen zijn. Het uurwerk van dit horloge is waterdicht en heel veilig onder de kraan te reinigen en op te frissen. Draag je het horloge veel met sporten is het lekker om het zweet eraf te spoelen. Veel plezier met je aankoop!