Led Watch Glitter

De romantische collectie van de Led Watch Glitter is razend populair in het uitgaansleven omdat het trendy en uniek horloge is. Dit Dames of Heren horloge is gelijk aan de led Watch Original, behalve dat het voorzien is van een Glitter uiterlijk. Het is een sprankelende versie van de beroemde Led Watch met een stilistische keuze die er als een pure magie uitziet. De Glitter Watch is een gloed om de pols en een lichtpunt dat elke outfit breekt en doet herleven. Perfect voor de vrouw of man die niet onopgemerkt wil blijven!

Dit Dameshorloge is te bestellen in 3 maten de Maat L 19,5 cm (polsomvang), Maat M 17 cm (polsomvang) en Maat S 16,2 cm (polsomvang). Bij je aankoop ontvang je een waterdicht horloge met 2 jaar garantie op het uurwerk en het siliconen bandje. Het silicone horloge is van de beste kwaliteit met een uurwerk wat altijd op tijd loopt en waterdicht is. Deze led watch is er in de kleuren Black, White, Pink, Light blue, Cold, Electro Blue, Fuchsia, Ermerald Green, en Violet te leveren.

Klanten service

Zijn er vragen of problemen met je bestelling, neem altijd even contact op met de klantenservice van 2toolate. Wij gaan dan direct voor u aan de slag en zorgen dat het probleem weer snel opgelost is. Horloge dames en heren koop je met de beste service en prijs in onze webshop. Veel plezier met u aankoop bij 2Toolate.

Welke maat heeft u

Omdat dit model van TOO LATE een rekband heeft is het belangrijk dat u de juiste polsmaat bestelt. De polsmaat bepaalt u eenvoudig door met een centimeter u polsomvang te meten. De maat die u meet kunt je bestellen bij 2Toolate. U kunt ook een touwtje om u pols wikkelen en de lengte van het touwtje opmeten. Zo komt u ook aan de juiste polsomvang. We verkopen in onze webshop de mooiste producten waar we u graag mee verblijden.

Verschillende kleuren beschikbaar

  • 3 maten:
  • S (16,2 cm omtrek)
  • M (17 cm omtrek)
  • L (19,5 cm omtrek)
  • Waterdicht 10 ATM
  • Led wijzerplaat met rood licht
  • Japanse batterij
  • Functies: Tijd – datum seconden
  • Materiaal: siliconen

Retour sturen

Bent u niet tevreden, heeft u 30 dagen de tijd om u aankoop te retourneren. U hoeft de retour kosten niet zelf te betalen. Bent u tevreden met u aankoop heeft u recht op 2 jaar garantie op het digitale uurwerk en de siliconen horlogeband. Wilt u het horloge na aankoop retour sturen mag het niet gebruikt zijn. Het shoppen van een Trendy horloge voor dames, heren en kinderen bij 2Toolate is een feestje.

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.