Led Watch horloge

Ben je op zoek naar een prachtig siliconen sporthorloge voor een mooie prijs? Dan is Led Watch Original zeker iets voor jou! Dit digitale horloge is zowel voor mannen als vrouwen en geeft de tijd, datum en seconden weer. Dit sportieve horloge is voorzien van een mooi design die we bovendien in 19 verschillende kleuren kunnen leveren. Het horloge is 100% waterdicht en beschikbaar in drie polsmaten: small (16,2 cm), medium (17,0 cm) en large (19,5 cm). Door het siliconen materiaal hoef je je ook geen zorgen te maken dat jouw horloge verkleurd door toedoen van zweet of Uv-straling. Met de Led Watch Original verlies je de tijd nooit uit het zicht!

Horloges voor heren en dames

Onze Led Watch Original is een sporthorloge voor heren en dames, maar ook voor kinderen. Dit sporthorloge bieden wij aan in een heleboel verschillende kleuren en zijn voorzien van een mooi en apart design. Je kan het horloge heel makkelijk omdoen door de polsband. doordat het horloge is gemaakt van silicone materiaal hoef je je bovendien geen zorgen te maken dat het horloge na verloop van tijd zal vervormen. Simpel en effectief, maar met een uniek design; dat mag je verwachten van onze Led Watch Original. Naast de Led Watch Original hebben wij ook nog de volgende Led horloges in ons assortiment: Led Watch Glitter en de Led Watch Big Brother. Alle verschillende modellen verkopen wij in diverse kleuren en zijn geschikt voor jong en oud. Voor welke siliconen Led Watch ga jij?

Wat is mijn maat

Je kunt jouw maat eenvoudig bepalen door met een centimeter jouw polsomvang te meten. Ook kun je ervoor kiezen om een touwtje om je pols te wikkelen en die lengte op te meten. De maat die je meet kun je vervolgens bestellen. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste maat kiest. Zit jouw bestelde maat goed? Dan heb je bovendien recht op 2 jaar garantie op het digitale uurwerk en de siliconen band van het  horloge. Ben je niet tevreden? In dat geval heb je 14 dagen om je product te retourneren. De retourkosten zijn wel voor de klant.

Contact

Voor vragen staat onze klantenservice jou graag te dienst. Als je een vraag hebt kun je ons een mail sturen. De betaling van 2toolate gaat via iDEAL. Beide betaalmogelijkheden zijn uiterst betrouwbaar en met iDEAL kun je met alle banken online betalen. Vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis. En dat helemaal gratis!