Led horloge van TOO LATE

Ben je op zoek naar een prachtig siliconen Led horloge voor een mooie prijs? Is de Led Horloge Original zeker iets voor jou! Dit digitale horloge is er voor mannen, vrouwen en kinderen. Het geeft de tijd, datum en seconden duidelijk weer door een vingerdruk. Dit sportieve horloge heeft een mooi design die we in 19 verschillende kleuren kunnen leveren. Het horloge is 100% waterdicht en beschikbaar in drie polsmaten: small (16,2 cm), medium (17,0 cm) en large (19,5 cm). Door het siliconen materiaal hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge verkleurd door zweet of Uv-straling. Met het Led horloge Original verlies je de tijd nooit uit het oog!

De romantische collectie van de Led horloge Glitter is razend populair in het uitgaansleven omdat het trendy en uniek horloge is. Dit Dames of Heren horloge is gelijk aan de led Horloge Original, behalve dat het voorzien is van een Glitter uiterlijk. Het is een sprankelende versie van de beroemde Led Horloge met een stilistische keuze van pure magie. Het Glitter horloge is een gloed om de pols en een lichtpunt dat elke outfit breekt en doet herleven. Perfect voor de vrouw of man die niet onopgemerkt wil blijven!

Dit Dameshorloge Led horloge is te bestellen in 3 maten de Maat L 19,5 cm (polsomvang), Maat M 17 cm (polsomvang) en Maat S 16,2 cm (polsomvang). Bij je aankoop ontvang je een waterdicht horloge met 2 jaar garantie op het uurwerk en het siliconenbandje. Het siliconehorloge is van de beste kwaliteit met een uurwerk wat altijd op tijd loopt en waterdicht is. Dit led horloge is er in de kleuren Black, White, Pink, Light blue, Cold, Electro Blue, Fuchsia, Ermerald Green, en Violet te leveren.

Led Horloge voor heren en dames

Ons Led Horloge is een sporthorloge voor heren, dames en voor kinderen. Dit sporthorloge bieden wij aan in een heleboel verschillende kleuren en zijn voorzien van een mooi en apart design. Het horloge is makkelijk om je polsband te schuiven en voelt zacht aan. Het horloge Is gemaakt van een siliconemateriaal en hoef je je geen zorgen te maken dat het vervormt. Simpel en effectief en met een uniek design. Dat mag je verwachten van ons Led Horloge Original. Naast het Led Horloge Original hebben wij ook nog de volgende Led horloges in ons assortiment: Led Horloge Glitter en de Led Horloge Big Brother. Alle verschillende modellen verkopen wij in diverse kleuren en zijn geschikt voor jong en oud. Voor welke siliconen Led Horloge ga jij?

Welke maat heeft u S – M – L

Let op!! Dit model heeft een rekband, het belangrijk dat je de juiste polsmaat bestelt. De polsmaat bepaalt u eenvoudig door met een centimeter u polsomvang te meten. U kunt een touwtje om u pols wikkelen en de lengte van het touwtje opmeten. Doe de meeting nauwkeurig om de juiste maat te bestellen, dit voorkomt problemen. De lengte die u meet kunt u eenvoudig bestellen. Er zijn 3 maten S (16.2 cm) M (17 cm) en L (19.5 cm) polsomvang.

Bij je aankoop ontvang je een waterdicht horloge tot 10ATM met 2 jaar garantie. Het silicone horloge is van de beste kwaliteit met een uurwerk wat altijd op tijd loopt en waterdicht is. Deze Led Watch is te bestellen in vele mooie kleuren. We verkopen in onze webshop de mooiste producten waar we u graag mee verblijden.

Retour sturen

Bent u niet tevreden, heeft u 30 dagen de tijd om u aankoop te retourneren. U hoeft de retour kosten niet zelf te betalen. Bent u tevreden met u aankoop heeft u recht op 2 jaar garantie op het digitale uurwerk en de siliconen horlogeband. Wilt u het horloge na aankoop retour sturen mag het niet gebruikt zijn. Het shoppen van een Trendy horloge voor dames, heren en kinderen bij 2Toolate is een feestje.

Contact

Voor vragen staat onze klantenservice jou graag te dienst. Als je een vraag hebt kun je ons een mail sturen. De betaling van 2toolate gaat via iDEAL. Beide betaalmogelijkheden zijn uiterst betrouwbaar en met iDEAL kun je met alle banken online betalen. Vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis. En dat helemaal gratis!

Verschillende kleuren beschikbaar

 • Keuze uit de mooiste kleuren.
 • 3 maten:
  S (16,2 cm omtrek).
  M (17 cm omtrek).
  L (19,5 cm omtrek).
 • Waterdicht 10 ATM.
 • Led wijzerplaat met rood licht.
 • Functies: Tijd – datum – seconden.
 • Materiaal: siliconen.
 • 2 jaar garantie.
 • Gratis verzenden.
 • Gratis retourneren.
 • Breedte van de horlogeband is 17 mm.
 • Dit product past door de brievenbus, u hoeft niet thuis te blijven.
Aanbieding!

LED Horloge ORIGINAL

Led Watch Original Fuchsia

16.00
Uitverkocht

LED Horloge ORIGINAL

Led Watch Original Green

18.98
Uitverkocht

LED Horloge ORIGINAL

Led Watch Original Lilac

18.98
Uitverkocht

LED Horloge ORIGINAL

Led Watch Original GLITTER BLACK

18.98
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

LED Horloge ORIGINAL

Led Horloge Globetrotter Letters

18.98