Orginal ACD siliconen Horloge

Wie van opvallende felle kleuren houd, vind het 2Toolate ACD siliconen horloge collectie helemaal te gek. Ze zijn leverbaar in 5 kleuren, ACD Green, ACD Yellow, ACD Orange, ACD Pink en de ACD Purple. Voor dit type Orginal horloge geldt dat hij waterproof, een digitaal uurwerk heeft en in 5 verschillende kleuren leverbaar is. Het zijn ideale dameshorloges en herenhorloges met een leuke uitstraling. Voor kinderen is dit niet het ideale model in ver band met de 2 leverbare maten, L 19.5 cm polsomvang en maat M 17.0 cm polsomvang.

Ze dan kunnen beter kiezen voor de Led Watch die leverbaar is in de kleinste polsmaat S 15.5 cm. De rubberen horlogebanden gemaakt van siliconen rubber blijven perfect op kleur en zijn onverslijtbaar. Dit is het beste sporthorloge en ideaal voor hardloop horloge en zwemhorloge, omdat het geen zweet problemen geeft. Vooral de surfers vinden die een prima surfhorloge met felle kleuren en de toepassing op het water is geweldig.

Het beste uurwerk

Natuurlijk verkopen we dit horloge niet alleen aan de watersporters, vooral in het uitgaansleven is het een echt design horloge met de uitstraling van een armband. Het uurwerk is gemaakt door Casio en geeft de tijd, seconden en datum duidelijk weer en natuurlijk waterdicht. Iedereen is wel bekend met het verpleegstershorloge, dit bijzondere horloge is ook gemaakt van siliconen rubber alleen anders van vorm.

Toolate heeft een ruime collectie en iedereen die een uniek horloge zoekt, gaat hier zeker slagen. Neem een kijkje op de website van 2Toolate voor een mooi horloge. We weten zeker dat u geen spijt zult krijgen van u aankoop met een garantie van 2 jaar op het uur werk en het siliconen bandje. Wil je een ACD siliconen horloge kopen? Maak een keuze uit de mooie kleuren collectie en let op de polsmaat om het draag vermogen zo optimaal mogelijk te maken. 

Originals horloges ACD horloge

TooLate – ACD Green

11.50

Originals horloges ACD horloge

TooLate – ACD Orange

11.50

Originals horloges ACD horloge

TooLate – ACD Pink

11.50

Originals horloges ACD horloge

TooLate – ACD Purple

11.50

Originals horloges ACD horloge

TooLate – ACD Yellow

11.50