Graag heten we je nogmaals welkom op 2TooLate.nl ! Je bent hier nu op de website gekomen waar je veel foto´s ziet van gave horloges, maar wat is TooLate nou eigenlijk? Dit ga ik je graag even uitleggen!

IT’S ALWAYS TOO LATE

De slogan van het geweldige horloge merk Too Late! Met veel verschillende producten veroverd Too Late vanuit Italië de hele wereld met hun top designs. Het hele princiepe van Too Late is; siliconen. Met horloges, riemen, armbandjes, USB sticks en covers voor de horloge zijn zei inmiddels in diverse landen uitgegroeid tot het hippe merk. Met de accessoires kun je je outfit compleet afstijlen. Voor iedere gebeurtenis, evenement, feestje of gewoon het dagelijkse leven voorziet Too late jouw in de laatste mode met bijpassende kleuren.

TOO LATE HORLOGE

De too late horloges zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en daar weer diverse kleuren in. De originals zijn de meest bekende Too Late watches, de ACD zijn zalig fel, Aurora geeft licht in het donker en speciaal geremixte versies om het hele verhaal uniek te maken. De Mash-Up zijn de nieuwste modellen. Deze zijn inmiddels een tijdje op de markt en zien eruit als “echte” horloges. Alleen Too Late zou Too late niet zijn als ook daar weer iets unieks aan is. Je ziet op het horloge alleen een 2 een 8 en de seconde wijzer een L. Dit staat natuurlijk weer voor; 2 L 8 Too Leight (late!). De Mash-up is verkrijgbaar in verschillende modellen en diverse kleuren met wit of zwart uurwerk. Too Late is zeer vernieuwend bezig, check regelmatig de site voor nieuwe modellen!

TOO LATE ACCESSOIRES

Verder zijn er nog veel verschillende accessoires van dit geweldige merk. Van riemen tot USB sticks, ze blijven vernieuwen en uitvinden. Maak gewoon jouw outfit compleet met alle acc van Too Late! Mix de kleuren en producten samen tot een uniek idee.