Orginal Aurora Glowing Horloge 

Een van de Original families is het type Original Aurora Glowing horloge. Dit horloge lijkt op de Orginal horlogebandjes en heeft een vergelijkbaar digitale uurwerk. Het enige verschil zijn de kleuren en de beleving van het horloge omdat dit uniek is. De naam zegt het ‘Aurora Glowing‘ wat wil zeggen het bandje geeft licht in het donker. Vijf elegante pastelkleuren die ’s nachts hun energie vrijgeven in een verbazingwekkend dubbel effect. Wil je opvallen in de coolste clubs van het nacht leven, is dit je Trendy horloge.

Kleur van dag, licht en energie ’s nachts! Met de kleuren Aurora Blue, Aurora Green, Aurora Lilac, Aurora Pink, en de Aurora White is dit een echte eye catchers. Veel van onze 2Toolate klanten dragen meerdere horlogebandjes om een pols.

De professionals kiezen voor wit en blue een trendy combinatie zonder de smaak van moderniteit op te geven. Andere kiezen de kleuren Green en Lilac die extra sterk opvallen. Dit stoere horloge is leverbaar in 2 maten L 19.5 cm en M 17.0 cm wat het beste bestemd is voor een mannen horloge en vrouwen horloge. Gebruikt uw sport horloge bij de watersport en het hardlopen en natuurlijk in het uitgaansleven waar deze rubberen horlogeband uitermate geschikt voor is.

Dit digitaal horloge van 2Toolate is samen met de Mash-up, Led Watch, Neon en Analog familie altijd uit voorraad leverbaar. De verzendkosten voor onze klanten zijn helemaal gratis en vandaag bestelt, is voor morgen in huis. Bekijk onze gehele collectie en vind het perfecte Silicone horloge dat beste bij je past en profiteer van de 2 jaar garantie en onze goede service. Het donker wordt door Toolate verlicht met een Original Aurora Glowing horloge in de Dark!